Barometer Philip Ross Bekijk groter

Barometer Philip Ross

F/C-6800

Nieuw product

Dit intrigerende en unieke instrument combineert een prachtig gemaakt messing en houten Pocket Forecaster met een aneroïde barometer in een houten bureau-standaard.

17 cm

Meer details

Op bestelling

€ 90,99 incl. btw

Meer informatie

Dit intrigerende en unieke instrument combineert een prachtig gemaakte koperen en houten Pocket Forecaster, gebaseerd op exemplaren die meer dan 100 jaar geleden zijn ontwikkeld door toonaangevende meteorologen, met een aneroïde barometer geplaatst in een houten bureaustandaard.

Met behulp van gevestigde meteorologische principes worden metingen van de barometer in combinatie met de kalenderdatum en windrichting ingesteld op de draaiende wijzerplaten van de voorspeller en de resultaten geïnterpreteerd in een eenvoudige voorspelling gelezen vanaf de achterkant van de kleine wijzerplaat. De zakvoorspeller wordt geleverd met een fluweelachtige reistas met trekkoord en kan overal worden gebruikt (alleen Britse eilanden) waar u toegang hebt tot een barometrische meting en trend. Een echt speeltje op elk bureau of schouw. Meet 17 cm lang.