Keramische verwarming Thermal Plus

NG/210293

Nieuw product

De OceanTec Thermal Plus maakt gebruik van de nieuwe keramische element technologie (PTC) en dus biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele apparaten verwarming: Het heeft een ingebouwde thermische beveiliging en kan dag en nacht werken.

Meer details

5 stuk(s) op voorraad

Laatste stuks

€ 59,99 incl. btw

Meer informatie

OceanTec / AWN heeft een mobiele verwarming ontwikkeld die meer veiligheid en comfort biedt! De OceanTec thermische plus maakt gebruik van de nieuwe keramische element technologie (PTC) en dus biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele apparaten verwarming: Het heeft een ingebouwde thermische beveiliging en kan werken dag en nacht. Bovendien warmt hij op verzoek snel een hele kamer op en houdt dan de warmte vast, of kan ook als ventilator worden gebruikt. Onze kachel werkt stil en trillingsarm en heeft een ingebouwde handgreep voor eenvoudig transport.

Ter bescherming tegen elektrische schokken heeft onze luchtverhitter een dubbele isolatie. Een interne schakelaar stopt de warmte- en luchtafvoer als het apparaat zou kantelen. Bovendien, het keramische element technologie vermindert het risico van onopzettelijke ontsteking van papier, doek, omdat het oppervlak lager is dan de temperatuur ontvlambaar.

Vooral goed: met de "OceanTec Thermal plus" doet u het milieu ook een plezier! Het gebruik van de nieuwe technologie optimaliseert het stroomverbruik en biedt automatische regeling van de warmteafgifte voor een milieuvriendelijk energieverbruik.

De voordelen van onze OceanTec Thermal plus gecombineerd: maximale efficiëntie en veiligheid dankzij niet-gloeiende keramische verwarmingselementen; aangename, consistente warmte; elektronische regeling en traploze temperatuurregeling. Geen stofverbranding; Veiligheidsuitschakeling bij omvallen.

TÜV / GS goedgekeurd, 220V / 1500W, Stroomverbruik: 2A bij 440 W, 6,9 A bij 1500 W.

Afmetingen (BxHxD): 150 x 210 x 130 mm.

Downloaden