AWN - 20″ Alu Elektrische fiets

A/900370

Nieuw product

De AWN Ocean elektrische fiets is een absolute premium elektrische fiets met de nieuwste 36 V-technologie en effectieve pedaalondersteuning bij het trappen met behulp van een snelheidssensor.

Meer details

Op bestelling

€ 899,00 incl. btw

-€ 100,00

€ 999,00 incl. btw

Meer informatie

De AWN Ocean elektrische fiets is een absolute premium elektrische fiets met de nieuwste 36 V-technologie en effectieve pedaalondersteuning bij het trappen met behulp van een snelheidssensor. De 36 V / 8,8 A lithium-ionbatterij biedt ongeveer 30% meer vermogen dan 24 V / 10 amp-systemen. Of het nu op het werk, op de berg, tegen de wind, over dijken of voor een fietstocht in het weekend is: de Ocean E-Bike van AWN maakt indruk met zijn eenvoudige bediening, compact ontwerp en hoge rijprestaties.

Zelfs op oudere leeftijd en met gezondheidsstoornissen, hoeft u het niet langer te doen zonder mobiliteit. De AWN Ocean elektrische fiets is een Pedelec (Pedal Electric Cycle); dat wil zeggen dat de elektromotor zijn vermogen toevoegt aan de trapkracht. Zonder te trappen (crankbeweging) levert de motor geen vermogen. In Duitsland is een pedelec niet onderworpen aan een rijbewijs, labels of helm. Door het juiste ondersteuningsniveau op het LED-display van het stuur te selecteren, kunt u moeiteloos tot 25 km / u rijden, afhankelijk van de helling. En dankzij het moderne ontwerp zie je er altijd goed uit met de premium e-bike!

Alle uitrustingskenmerken:

Krachtige 36 V / 8,8 Een lithium-ionbatterij met hoogwaardige Phylion-cellen, capaciteit 317 W / h, levensduur ongeveer 500 - 700 oplaadcycli.
Bereik afhankelijk van het ondersteuningsniveau, snelheid en omgeving ca. 50 - 70 km, krachtige voormotor: 220 W / 36 V wielnaafmotor, maximale snelheid 25 km / u, met Shimano Nexus naafversnelling met 3 versnellingen, opvouwbaar om ruimte te besparen,
Intelligent BMS-batterijbeheersysteem geïntegreerd in de batterij) voor optimaal opladen en bescherming van de batterijcellen, verwijderbare batterij met diefstalbeveiliging, aan-uitschakelaar en laadstatusindicator, inclusief lader.
Het lichtgewicht aluminium frame maakt het eenvoudig om de fiets aan boord, in de auto of in de caravan te laden.
Gewicht met batterij 19,9 kg / zonder batterij 17,9 kg. maximale belasting volgens CE: 100 kg,
StVO goedgekeurd.

Eigenschappen

  • Merk: AWN
  • Maximale belasting: ca. 100 kg
  • Vermogen: 250.0 W.
  • Gewicht: 19,9 kg
  • Bereik: ca. 50 tot 70 km